• 12 (7)

About kita nyimpen

Cahya munggah kamar turu ing gaya!

Zhejiang Yubo Garments Co., Ltd punika pabrik profesional kang produk jeroan rapi kanggo luwih saka 14 taun. Our company dumunung ing Yiwu, China lan kalebu desain, produksi lan marketing. In total 600 karyawan lan 150 set Santomy mesin nyulam, 300 set sewing machine. kapasitas taunan 16 yuta bêsik lan nilai output 123 yuta dolar. customer utama ing Amerika Serikat, Eropa, Kanada, Korea Kidul, Japan, Hongkong lan ing.

Tampilan Online Chat!