anyar Business

  • 18 panas taunan pengeboran geni lan latihan safety kasil rampung

    Ing 2018 taunan "panas geni pengeboran uwal lan safety training" wiwit ing 4pm ing Mei 9, minangka weker geni blaring. Sawise pengeboran wiwit, karyawan padha ngungsi tertib lan padha ing mbukak wilayah ditetepake. Personel manajemen keamanan cocog uga kasedhiya pegawe ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!