бизнис нови

  • 18 годишниот летен пожар вежба и безбедноста обука успешно заврши

    "Обука летен пожар бегство вежба и безбедност" во 2018 година годишно почнува во 4 часот попладне на 9-ти мај, како што звучи каде што одекнува пожар. По вежба започна, вработените беа евакуирани уреден и се собраа во одредени отворени површини. Релевантни за управување на безбедноста на персоналот, исто така, доколку работникот ...
    Прочитај повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!