• 12 (7)

Ngeunaan toko kami

Terang nepi pangkeng anjeun dina gaya!

Zhejiang Yubo Garments Co., Ltd nyaeta hiji pabrik profésional anu produk baju jero seamless pikeun leuwih ti 14 taun. parusahaan urang lokasina di Yiwu, Cina sarta kaasup desain, produksi jeung marketing. Dina total 600 pagawé sarta 150 susunan Santomy mesin nyulam, 300 susunan jahit mesin. kapasitas taunan nyaéta 16 jutaan lembar jeung nilai kaluaran 123 juta dollar. customer utama di AS, Eropa, Kanada, Koréa Kidul, Jepang, Hongkong jeung saterusna.

WhatsApp Online Chat!